Voorman voor uw traject

Als gemeente bent u verantwoordelijk voor het groenonderhoud en -beheer van de openbare ruimte. Veel groenwerk is geschikt voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het is ook populair werk onder een deel van deze doelgroep. Met de kennis en ervaring van Landschapsbeheer in de begeleiding van deze doelgroep, slaat u twee vliegen in een klap. Wij leveren de voorman, u de re-integranten en u weet dat uw onderhoudswerk goed en verantwoord wordt uitgevoerd en dat uw werkzoekenden waardevolle werkervaring opdoen.

Landschapsbeheer Groningen voert uw groene opdrachten graag uit in combinatie met werkleertrajecten voor uw werkzoekenden. Wij hebben veel ervaring in het begeleiden van onder meer WAJONG’ers en mensen die weer arbeidsritme moeten en willen opdoen. Re-integratiebedrijven werken om die reden graag met ons samen. Maar ook gemeenten weten ons steeds beter te vinden. Zo herstellen we Grootegast vijf kilometer singel, waarbij we een aantal langdurig werklozen van de gemeente inzetten.

Wilt u weten wat wij voor uw gemeente kunnen doen? Neem dan contact op met Rikus Hagenauw. Bellen kan ook: 050 534 51 99.