04-04-2018
Landschapsbeheer Groningen 1e tijdens Rabobank Clubkas Campagne

Landschapsbeheer heeft een bedrag van bijna € 5000 gewonnen uit de Rabobank Clubkas Campagne. Dat werd bekend gemaakt op woensdag 28 maart tijdens een feestelijke bijeenkomst. Landschapsbeheer kreeg de meeste stemmen van alle deelnemers en mocht daarmee ook het grootse bedrage ontvangen.

Rabobank Stad en Midden Groningen verdeelt zo euro 70.000 onder 58 verenigingen en stichtingen. In totaal zijn 13.042 stemmen uitgebracht door 2.770 leden. Het beschikbare bedrag werd naar rato verdeeld, dus hoe meer stemmen hoe meer geld voor de club.

rcc-landschapsbeheer-groningen-lrTijdens de Finale Avond in de Euroborg is bekend gemaakt hoeveel stemmen elke club heeft ontvangen en welke bedragen zij hiermee verdiend hebben voor het realiseren van hun doelen. Het was een heel feestelijke avond die gepresenteerd werd door Arno van der Heijden. Iedere deelnemende vereniging/stichting ontving uit handen van directievoorzitter Bert Roman een cheque met daarop het behaalde aantal stemmen en het bijbehorende bedrag dat zij ontvangen voor hun bestedingsdoel.

Met het geld gaan we groene vrijwilligers ondersteunen en opleiden voor het werken in het landschapsonderhoud in de gemeente Haren. Ook gaan we educatief programma aanbieden aan scholen, burgers en belangstellenden over het landschap Haren e/o.

We zijn de Rabobank Stad en Midden Groningen én natuurlijk alle stemmers, heel dankbaar voor deze prijs!