Westerwolde

Welkom op de pagina van het Landschapsconvenant, regio Westerwolde!

In 2015 is het Landschapsconvenant ondertekend door vijftien partners met een gemeenschappelijke doelstelling. Zij streven allen naar een gebiedsgerichte aanpak voor de uitvoering van het beheer, het herstel en de ontwikkeling van het landschap vanuit een gedeelde verantwoordelijkheid. Dit vraagt van alle partijen een bijdrage en onderlinge samenwerking. Het doel is het landschap van Groningen, zijn identiteit en waarden voor mens en natuur minimaal te behouden en waar nodig en mogelijk te versterken.

Willem Markenstein van Staatsbosbeheer is gebiedstrekker voor de regio Westerwolde. Om inhoud te geven aan de doelstelling van het Landschapsconvenant wordt op 28 september 2017 een gebiedsagenda opgesteld. Het is van belang om op de hoogte te zijn van de verschillende regelingen en projecten in het gebied.

U vindt hier de overzichten van:

 

Mist u nog informatie? Informeer ons via onderstaande links over:

 

Om de spreiding van de projecten goed in beeld te krijgen hebben we een interactieve kaart gemaakt. Via deze link vindt u een korte handleiding voor het gebruik van de kaart.

westerwolde
http://www.nationaleparkenwereldklasse.nl/wp-content/uploads/ninja-forms/landschapschapsconvenant__landschap_goed_voor_elkaar_.pdf